VEILIGHEID

VEILIGHEID

fast-and-easy
veiligheidsglas

Inbraakwerende raamfolie

Inbraakwerende folie is eigenlijk niet de juiste benaming want deze folie bestaat eigenlijk niet, wel inbraak vertragende folie. Door deze folie op de juiste manier aan te brengen maakt het het inbreken of een zogenoemde “hit and run” onmogelijk. Waardoor het de meeste inbrekers te veel tijd kost. 

why-energy-savings
raamfolie-crop-u15653

UV-werende raamfolie

Als iets langer blootgesteld word aan uv-licht verliest het zijn kleur. Voorkom dit en voorzie uw ramen van UV-werende glas folie, verkrijgbaar in vele kleuren en mate van reflectie. Het verminderd schittering, laat minder warmte door en bespaart zodoende energie. Het geeft bovendien een fraaiere uitstraling.

vluchtplan
Noodprocedurebord

Platte gronden

Een plattegrond geeft de bezoeker in één oogopslag een duidelijk en overzichtelijk beeld van de verschillende onderdelen van uw bedrijf. Daarnaast biedt een plattegrond in noodsituaties een goed houvast voor een eventuele juiste evacuatie.

PICTOGRAMMEN

Een pictogram is een symbool wat de plaats inneemt van een tekst. Het gebruik ervan is bedoeld om in 1 oogopslag duidelijk te maken wat er word bedoeld, of het nu gaat om gevaarlijke omstandigheden of regels op bijvoorbeeld een bouwplaats.

contourmarkering
contourmarkering-politie

CONTOURMARKERING

Verbeterd de zichtbaarheid, contourmarkering zorgt ervoor dat het voertuig al in een vroeg stadium voor medeweggebruikers zichtbaar is. Dit vermindert het percentage ongelukken met ruim 29%