drukwerk

VISITEKAARTJES

Visitekaartjes zijn kaarten die uw bedrijfsinformatie bevatten. Het bevat doorgaans uw naam, bedrijfsnaam, logo en contactinformatie zoals adressen, telefoonnummer, e-mailadres en website.  Ze kunnen enkel en dubbelzijdig bedrukt worden. Op de achterzijde kunt u b.v. stempelvakken laten drukken.

BRIEFPAPIER
Briefpapier is bestemd voor het schrijven en afdrukken van brieven. Het kan vooraf bedrukt worden met uw logo en NAW-gegevens. Het is een belangrijke huisstijldrager van uw bedrijf.

ENVELOPPEN

Om uw mooie voorbedrukte brief te versturen kunt u gebruik maken van voorbedrukte enveloppen in uw eigen huisstijl. Enveloppen zijn in verschillende maten verkrijgbaar met of zonder venster.

FLYERS EN FOLDERS
Een flyer is één enkel of dubbelzijdig bedrukt vel wat (meestal op straat) uitgedeeld wordt. Het wordt meestal ingezet voor kortlopende acties. Een folder drukwerk  bestaat uit één blad dat één of meerdere malen is gevouwen. Het bevat in veel gevallen beknopte bedrijfs- of productinformatie.

POSTERS

Van oudsher is de poster een middel om uw boodschap te tonen of gewoon als wandversiering. Het is mooie media om uw tijdelijke actie of Sale aan te kondigen al dan niet in een kliklijst of stoepbord.

OVERIGE
Naast bovenstaand drukwerk leveren we ook speciaal drukwerk zoals b.v.: Bonnenboekjes met doordruk vel, Stempelkaarten, Vouchers, geplastificeerde menukaarten en presentatiemappen.